Menu
Your Cart

Нови заглавия

Тениска "Аз съм ресурсен учител"
New Не е наличен
Тениска "Аз съм ресурсен учител" е изработена от 100 % памук и се предлага в три размера - S, M, L..
15.00лв.
Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/
New Hot Не е наличен
    Монографията „Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/“ отразява назрялата необходимост в съвременната българска изследователска наука за изследване на последователността на развитие на фонологичното осъзнаване, особено в критично важния период от 4 до 7-го..
18.00лв.
Формиране на полезни умения при зрително затруднени ученици
New Hot
    Методическото ръководство е пряко насочено към преподаване по специалната програма по полезни умения при зрително затруднени ученици както в специалното училище, така и в условията на интегрирано и включващо обучение. Ръководството предлага теоретична част, изложена в гла..
24.00лв.
Помощни средства и технологии за деца и ученици
New Hot
Настоящата книга предлага информация за многообразието и въвеждането на помощните средства и технологии в образователния процес на децата и учениците със специални образователни потребности. Чрез класифициране се представя прилагането им предимно в условията на детската градина или училището, ка..
12.00лв.
Игра "Играй-познай"
New Hot Не е наличен
    Играта съдържа комплект от 52 карти за римуване (26 римуващи се двойки). Върху едната страна на картата има картина, а върху другата – надпис. Възрастният прочита надписа върху картата, а детето трябва да познае какво е нарисувано от другата й страна. Играе се по двойки – възрастен/дет..
20.00лв.
Игра "Кажи ми рими"
New Hot Не е наличен
    Познавателна игра, която подпомага усвояването на четенето. На улица 'Кажи ми рими' има 10 къщи, в които живеят само думи, които се римуват. Можете ли да ги откриете? На гърба на всяка къща са скрити силуетите на думите, които живеят там…Съдържание: 10 'римни' къщи, 40 карти ..
25.00лв.
Мотивация за неагресивно поведение
New Hot
    „Мотивация за неагресивно поведение“ е методическо ръководство за учители, което цели да подкрепи процеса на формиране на социални умения, като средство за превенция на агресивните прояви сред учениците.    Тренирането на социални умения има за цел да извади ученици..
9.00лв.
Помощникът на учителя в приобщаващото образование
New Hot
    Учебникът „Помощникът на учителят в приобщаващото образование“ от Калоян Дамянов представя най-важните теоретични концепции и практически аспекти от работата на тези нови за нашата страна специалисти. Подробната и разнообразна информация, както и включените реални случаи с ко..
8.00лв.
Сборник с доклади и добри практики от Национална конференция "Ресурсните учители и съвместното преподаване в приобщаващото образование 8-9.11.2019 г.
New Hot
    Сборникът, който заедно с колегите от Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование – София-град (РЦПППО – София-град) и Националната асоциация на ресурсните учители (НАРУ) съставихме, условно е разделен в две части. Първата част е посветена на съвремен..
10.00лв.
Четенето и свързани фактори
New Hot
    Монографията „Четенето и свързани фактори“ е своеобразно продължение на предходната книга на автора („Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/“). Основният фокус тук са проблемите в усвояването на четенето и свързаните с него фактори при типично и атипично ..
25.00лв.
Показани 13 от 22 | 22 (2 Страници)