Menu
Your Cart

Нови заглавия

Мобилно работно място за деца и ученици със специални образователни потребности
New Hot
Мобилното работно място е разработено за деца и ученици, които се нуждаят от помощ при организирането на деня си. Поставете на бюрото, за да намалите разсейването и да подобрите концентрацията. Това помощно средство е чудесен инструмент за всеки ресурсен учител, психолог или логопед, който чрез ..
68.00лв.
Функционално оценяване в приобщаващото образование
New Hot
    Функционалната оценка на специалните образователни потребности е важна част от цялостното предоставяне на допълнителна подкрепа за личностно развитие в детските градини, училища, центрове за подкрепа за личностно развитие, регионални центрове за подкрепа на процеса на приобща..
20.00лв.
Говорна терапия
New Hot
    "Говорна терапия" е шести поред труд на проф. дпн Цветанка Ценова, продължение и доразвитие на издадената през 2001 г. "Терапия на артикулационните нарушения". Тук говорната патология е подробно описана в съвременната теоретична рамка заедно със средствата за идентификация и ..
34.00лв.
Логопедия. Описание, диагностика и терапия на комуникативните нарушения
New Hot
    "Логопедия" е третото издание на книгата, преработено и допълнено с нова, актуализирана информация както в теоретичен, така и в практическо - приложен аспект. Първият раздел съдържа основния понятиен апарат и съвременната концептуална база на знанията за комуникацията, езика, речт..
34.00лв.
Монтесори методът и приобщаващата образователна среда
New Hot
В съвременните условия пред специалистите е поставена изключително сложна и отговорна задача-да организират образователната среда по такъв начин, че всяко дете да се чувства комфортно, социализирано и да получава адекватни стимули за развитие и обучение. Тази задача, безспорно, е много хуманна, ..
22.00лв.
Приобщавща интелигентност при педагогическите специалисти
New Hot
Приобщаващата интелигентност е необходимо умение, което трябва да развием в себе си в един нов свят, който реабилитира различието и другостта. Това е и условие за изграждането на приобщаваща образователна система, в която има място за всички&..
15.00лв.
Историята на моя живот
New Hot
„Историята на моя живот“ е първата книга за живота на една от легендарните личности в човешката история – сляпоглухата американка Хелън Келър. Философи, психолози и педагози могат да открият как едно оригинално хрумване на Съливан става причина Хелън да усвои първото понятие – вода. Специалистит..
15.00лв.
Обучение на сляпоглухи деца и юноши
New Hot
    В книгата са разгледани причините за сляпоглухотата, нейната същност, зараждането на идеята за обучение на сляпоглухи, особеностите в развитието на тази категория лица. Описани са основните методи на общуване при сляпоглухите и как да се направи избор на най-подходящия. Обсъдени са осо..
30.00лв.
Ориентиране и мобилност
New Hot
    Учебникът по ориентиране и мобилност предлага един добър баланс на теоретична информация и директна практическа подготовка с описание на всички по-важни мобилни техники. Учебникът се състои от общо 15 глави: Глава І. Ориентирането и мобилността като специална дисциплина з..
20.00лв.
Педагогика на деца и ученици с множество увреждания
New Hot
    Тази книга се състои от две основни части – теоретична и изследователска. В теоретичната част, в рамките на 12 глави, се дискутират различни основни въпроси. Главите са: Глава І. Дефиниции на  множествените увреждания. Класификация; Глава ІІ. Исторически преглед на об..
28.00лв.
Тениска "Аз съм ресурсен учител"
New Не е наличен
Тениска "Аз съм ресурсен учител" е изработена от 100 % памук и се предлага в три размера - S, M, L..
15.00лв.
Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/
New Hot
    Монографията „Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/“ отразява назрялата необходимост в съвременната българска изследователска наука за изследване на последователността на развитие на фонологичното осъзнаване, особено в критично важния период от 4 до 7-го..
18.00лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)