Menu
Your Cart

Калоян Дамянов

“Училище за всички”- приказка за приобщаващо образование за деца, родители и учители - твърди корици
New Hot
Пред вас е една различна, съвременна приказка, която поставя на фокус приобщаващото образование в контекста на използването на детските приказки от ресурсните учители и останалите специалисти педагози при разботата с цели класове, групи деца, и ученици от предучилищния и началния етап на образование..
15.00лв.
Приобщаващо образование и организация  на подкрепяща среда
New Hot Pre-Order
Приобщаващото образование и организация на подкрепящата среда е монографична книга основана на защитена дисертация на Калоян Дамянов през 2012 г. Като пряк участник в процеса по формиране на новите български образователни политики в процеса на формиране на новите български образователни политики..
15.00лв.
Социално-педагогическа подкрепа и превенция на отпадането от училищното образование
New Hot
Социално-педагогическа подкрепа в предучилищното и училищно образование е съществен фактор за превенция на отпадането на учениците от образователната система. С влизането в сила на новото законодателство в тази сфера в последните години приобщаващото образование в България се очертава като педа..
20.00лв.
Социално-педагогическа подкрепа и приобщаващо образование в условията на пандемия
New Hot
Пандемията, причинена от COVID-19, трансформира много обществени системи и процеси. Децата бяха тази част от обществото, която се наложи да се изправи срещу трудности, които невинаги можеха да им бъдат обяснени или разрешени. Приобщаващото образование като политика и философия също беше изправен..
6.00лв.
Функционално оценяване в приобщаващото образование
New Hot Не е наличен
    Функционалната оценка на специалните образователни потребности е важна част от цялостното предоставяне на допълнителна подкрепа за личностно развитие в детските градини, училища, центрове за подкрепа за личностно развитие, регионални центрове за подкрепа на процеса на приобща..
20.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)