Menu
Your Cart

Нови заглавия

Педагогика на деца и ученици с множество увреждания
New Hot Не е наличен
    Тази книга се състои от две основни части – теоретична и изследователска. В теоретичната част, в рамките на 12 глави, се дискутират различни основни въпроси. Главите са: Глава І. Дефиниции на  множествените увреждания. Класификация; Глава ІІ. Исторически преглед на об..
28.00лв.
Тениска "Аз съм ресурсен учител"
New Hot
Тениска "Аз съм ресурсен учител" е изработена от 100 % памук и се предлага в два размера -  M, L. Teниската се предлага в син и зелен цвят...
15.00лв.
Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/
New Hot
    Монографията „Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/“ отразява назрялата необходимост в съвременната българска изследователска наука за изследване на последователността на развитие на фонологичното осъзнаване, особено в критично важния период от 4 до 7-го..
18.00лв.
Формиране на полезни умения при зрително затруднени ученици
New Hot Не е наличен
    Методическото ръководство е пряко насочено към преподаване по специалната програма по полезни умения при зрително затруднени ученици както в специалното училище, така и в условията на интегрирано и включващо обучение. Ръководството предлага теоретична част, изложена в гла..
24.00лв.
Помощни средства и технологии за деца и ученици
New Hot
Настоящата книга предлага информация за многообразието и въвеждането на помощните средства и технологии в образователния процес на децата и учениците със специални образователни потребности. Чрез класифициране се представя прилагането им предимно в условията на детската градина или училището, ка..
12.00лв.
Мотивация за неагресивно поведение
New Hot
    „Мотивация за неагресивно поведение“ е методическо ръководство за учители, което цели да подкрепи процеса на формиране на социални умения, като средство за превенция на агресивните прояви сред учениците.    Тренирането на социални умения има за цел да извади ученици..
9.00лв.
Сборник с доклади и добри практики от Национална конференция "Ресурсните учители и съвместното преподаване в приобщаващото образование 8-9.11.2019 г.
New Hot
    Сборникът, който заедно с колегите от Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование – София-град (РЦПППО – София-град) и Националната асоциация на ресурсните учители (НАРУ) съставихме, условно е разделен в две части. Първата част е посветена на съвремен..
10.00лв.
Четенето и свързани фактори
New Hot
    Монографията „Четенето и свързани фактори“ е своеобразно продължение на предходната книга на автора („Фонологичното осъзнаване на децата /превенция на дислексия/“). Основният фокус тук са проблемите в усвояването на четенето и свързаните с него фактори при типично и атипично ..
25.00лв.
Показани 25 от 32 | 32 (3 Страници)