Menu
Your Cart

Кариерно развитие на хората с увредено зрение

Кариерно развитие на хората с увредено зрение
New Hot
Кариерно развитие на хората с увредено зрение
18.00лв.

Основното нещо, чрез което се осмисля човешкия живот е трудовата дейност, която има изключително много измерения.  В нашето съвремие никой не се съмнява, че хората със зрителни увреждания като част от общата популация на хората в неравностойно положение с дейността си могат да допринасят в много области на общественото развитие.

Сега всички професионалисти, които имаме отношение към съдбата на хората с увредено зрение у нас, сме изправени пред огроното предизвикателство да намерим оптималния път към успешното обучение, рехабилитация и пълноценна реализация, което е пряко свързано с успешното кариерно развитие.

Тази книга може да бъде полезна за специалните и ресурсните учители на зрително затруднените, учителите по рехабилитация, професионалните съветници( трудовите посредници), ръководотелите на интернатни и дневни рехабилитационни центрове, работещите в бюрата по труда и администраторите в организациите на и за слепи, както и на социалните работници. Авторът си дава ясна сметка, че едно издание не оже да даде отговор на всички въпроси, но тази книга е поредната крачка напред.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.