Menu
Your Cart

Обучения RSS Feed


19 11
0 77
ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС! Уебинар на тема „Техники за работа с деца и ученици с хиперактивност и дефицит на вниманието" с водещ Цветомира Ангелова - доктор по специална психология. Действащ пс..
17 11 Онлайн обучение на тема „Превенция на професионалното прегаряне в учителската професия - Burn-out синдром“
0 57
ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС!Уебинар на тема „Превенция на професионалното прегаряне в учителската професия - Burn-out синдром“ с водещ Александър Кръстев е доктор по психология. Действащ психолог в р..
12 11 Онлайн обучение на тема
0 1
ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС! Уебинар на тема „Децата от аутистичен спектър в общообразователна среда - специфика и успешно приобщаване“ с водещ Анна Динчева - сензорен терапевт за деца и ученици с аут..
12 11 ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС!
0 7
Уебинар на тема **„Сензорна интеграция - фактор в ранното детско развитие. Теория и практики“** с водещ Анна Динчева - магистър по специална педагогика с над 10 годишна практика с деца и ученици с ау..
10 11 Онлайн обучение
0 716
НОВО ОТ НИОПП!ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС!Уебинар на тема „Техники за работа с деца и ученици с хиперактивност и дефицит на вниманието" с водещ Цветомира Ангелова - доктор по специална психология. Де..
10 11 Онлайн обучение
0 497
НОВО ОТ НИОПП!ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС!Уебинар на тема „Сензорна интеграция - фактор в ранното детско развитие. Теория и практики“ с водещ Анна Динчева - магистър по специална педагогика с над 10 ..
10 11 Онлайн обучение
0 323
НОВО ОТ НИОПП!ОНЛАЙН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС!Уебинар на тема „Актуални модели на управление на кризи и конфликти в образователната среда“ с водещ Александър Кръстев - доктор по психология. Действащ псих..
29 9 19.10. Обучение в София!
0 488
ОБУЧЕНИЕ В СОФИЯ! 19 октомври - „Специфика на дистанционното обучение за ученици със специални образователни потребности в онлайн среда“ с водещ Марина Арнаутска - действащ дългогодишен ресурсен учит..
28 9 13.10.2020 г. Онлайн обучение
0 403
НОВО ОТ НИОПП!     Предлагаме на вниманието Ви онлайн квалификационен курс, който ще се проведе на 13 октомври на тема „Визуална подкрепа в помощ на приобщаващото образование“ с водещ Анна Иванова - м..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)