За нас

Банката за приобщаващи средства и технологии е част от Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) и се реализира с подкрепата на британските организации PhysioNet и Frontline - благотворителни организации базирани в Йоркшир, Англия.

PhysioNet е създадена през 2005, за да предоставя физиотерапевтично оборудване за деца с увреждания от Централна и Източна Европа и развиващите се държави по света. Цялото оборудване е предоставено и реновирано преди да бъде изпратено.

НАРУ е организация създадена през 2011г. обединяваща професионалисти от цялата страна работещи в сферата на образователното приобщаване. НАРУ работи в партньорство с регионалните центрове за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, които са структури на Министерство на образованието и науката.

Всяко дарение предоставено от PhysioNet и Frontline се предоставя на български семейства и организации работещи с деца с увреждания срещу такса включваща единствено разходи за транспорт, логистика и съхранение. Таксите са минимални и са под формата на дарение, като всеки би могъл да дари и по-големи суми, които да използваме за развитие на банката.

Банката ще приема помощни средства и от български семейства, които не използват дадено техническо средство, но са в добър вид и годни за ползване от други деца.

Банката осигурява технически средства предимно за деца и младежи, но е възможно отделно оборудване да се използва от възрастни.

children

Свържете се с нас


0877 182579 Inclusion.bg в Facebook info@inclusion.bg

Изработка на уеб сайт от